Bespreking van de Joker King gokautomaat

Omdat Joker King 63 rollen bevat, is het al een uniek alternatief binnen het klassieke genre. Het heeft slechts 25 lijnen voor die spel zone, dus het krijgen van een 6-image combo kan moeilijker zijn, maar je zult nog steeds weglopen met een 5.000x multiplier. De gemakkelijkste manier om dit te doen is door Joker Wilds te gebruiken, die kunnen uitbreiden en scatters, die grote multipliers en gratis spins kunnen toekennen. Dit is een unieke slot voor het fruit genre als de rook opklaart en een met een respectabele RTP van 96,50 procent.

Prijzen en wedden

Er zullen echter een totaal van 25 actieve lijnen zijn. U kunt het beste voor elke lijn kiezen. U kunt beginnen met een inzet van $0,25 per spin en uw weg omhoog werken naar $125 ($5 per lijn) door het bedrag per lijn te veranderen.

In het begin lijkt het misschien niet zo, aangezien de gewone Joker King slot mixen tot 6x de inzet uitbetalen (150x voor een volledige set van 25 verbindingen), maar het potentieel is om tot 5.000x de inzet te winnen in een enkele spin. Het doet dit met behulp van unieke multipliers, hoewel het verkrijgen van genoeg 6-image mixen en scatter multipliers moeilijk zal zijn, en de instabiliteit zal matig zijn. Het heeft een respectabele RTP van 96,50 procent.

Features van de Joker King gokautomaat

Afgezien van de dingen waarmee het kan helpen, activeert de wild ook een ongebruikelijke functie waarbij één standaard afbeelding wordt gekozen in het speelgebied. Alle foto’s zullen worden omgezet in extra wilds, en u zult dienovereenkomstig worden gecompenseerd. Ten minste één van hen is een lachende Joker King, die symbool staat voor een gek beeld met een andere missie. Het is een uitstekende eigenschap en een vaardigheid die niet vaak in het wild te vinden is. Het is dus zeer gewaardeerd.

Maar daar stopten ze niet. Het scatterbeeld dat de Gouden Kroon afbeeldt, heeft ook het potentieel om prachtig te zijn. Voor de eerste keer, zag ik een scatter afbeelding met vermenigvuldigers eraan verbonden, toegevoegd aan all-around winsten. De vermenigvuldiger van de nevel kan vijf verschillende waarden hebben, met als hoogste 25x en de anderen zijn 10x, 5x, 3x of 2x. Als er meerdere scatters met vermenigvuldigers verschijnen, tel je hun waarden bij elkaar op en kun je tot 150x vermenigvuldiger krijgen.

De scatter symbolen in de slot zullen ook worden gebruikt om gratis spins te activeren. Afhankelijk van hun aantal, kun je tussen de 8 en 20 gratis spins krijgen. Je kunt ze op dezelfde manier opnieuw activeren, maar er verandert niets; ze zijn net zo krachtig als de betaalde spins in termen van beschikbare functies.

Ontwerp en Thema

Afgezien van het fruitmotief, is Joker King een zeer aantrekkelijke gokkast. De kwaliteit is meer dan wat ik zou verwachten van een klassieke titel, net als alle andere aspecten ervan. De lay-out met 6 rollen lijkt misschien uniek, maar het doet niets af aan de algehele ervaring.

De Joker King is het wild symbool, terwijl de Gold Crown een scatter symbool is. De regulars worden vertegenwoordigd door Stars, Lucky Sevens, het Bar embleem, Oranges, Cherries, en Plums.