Het is het bekendste en makkelijkste betaalmiddel om online bingo te gaan spelen. IDeal is eigenlijk het online betalingsmiddel van nu en zeker van de toekomst. De meeste banken gebruiken het tegenwoordig, zoal de Fortis, SNS bank, Postbank en Rabobank. Het is een samenwerking tussen de betreffende banken, om op een efficiente en snelle manier geld over te maken. Alle banken zijn gekoppelt aan dit systeem.

In een paar handelingen kun je geld overmaken naar je bingo account. Ook is er meteen de acceptatie of je wel genoeg saldo hebt op je rekening. Het is veilig en simpel. Het werkt hetzelfde als een betaling via een acceptgiro doen, alleen veel sneller, en je geld staat meteen op je account. De oude acceptgiro zal binnenkort verdwijnen denkt men. Je kan je bedrag niet zomaar storneren bij IDeal.

Op de bingo site klik je op storten, en je kiest IDeal, en in een paar handelingen maak je geld naar je account over. Het voordeel is, dat ook je uitbetalingen snel en makkelijk gaan, en dat je het gewonnen bedrag een dag later al op je rekening hebt staan. Je kunt meerdere keren per dag of per week geld storten via IDeal, er zit namelijk geen limiet aan.

Bij alle bingo rooms die wij aanbieden, kun je met IDeal betalen. Als je met IDeal wilt betalen, wordt je doorverbonden met de site van IDEAL. En heb je eventueel vragen, kun je die altijd stellen op de site van IDeal.

Je zult zien dat in de toekomst meer en meer online bingo rooms met het IDeal betalingssysteem komen, omdat het veilig en snel is. En je beschikt binnen 24 uur over je gewonnen geld. Je gewonnen geld wordt via de diverse banken meteen de volgende dag gestort. Ook de meeste buitenlandse bingo sites werken tegenwoordig met IDeal.

iDeal gebruiken
Betalen met IDeal gaat makkelijk en snel, en je kunt het in een paar stappen doen. Als je een aankoop wilt doen, of je wilt een account openen en geld storten op je bingo account, kies je IDeal als betaalmiddel. Je wordt dan doorgelinkt naar naar de website van IDeal, en je maakt daar een keuze uit de verschillende banken. Je kiest je eigen bank, en dan kom je op de site van je eigen bank terecht. (IDeal ondersteunt de Postbank, Fortis, SNS-Bank en de Rabobank) Alles is al ingevuld, zoals het bedrag dat je wilt storten, en het banknummer naar waar het overmaakt moet worden. Je hoeft alleen maar alle gegevens te controleren, en dezelfde procedures te volgen die je doet om geld over te maken. Het geld hoeft niet naar je eigen bank te worden gestort, maar via jou bank, kan het naar verschillende andere banken gestort worden, die ook een samenwerking hebben met IDeal.

Als je de stappen hebt gevolgd, en op de oke knop hebt gedrukt, kom je weer op de online bingo website, waar je wilt gaan spelen. Je account is nu aangevuld met het bedrag wat je hebt overgemaakt, en je kan meteen gaan spelen.

Betalen met IDeal is makkelijk, snel en zeker veilig. Je hoeft geen moeilijke programma’s te downloaden, en nergens te registreren. Het enigste wat je nodig hebt om met IDeal te betalen, is internetbankieren van je eigen bank.

Het is mogelijk om meerdere keren geld naar een zelfde bankrekening te storten. Er zit geen limiet aan geld overboeken met IDeal. Je kan vaak geld storten als je wilt, zolang je over genoeg saldo op je bank of giro rekening beschikt. Je kan meteen op je bankafschrift zien wat er is afgehaald, zo snel werkt IDeal met de banken samen. Je kan 24 uur per dag gebruik van maken het online betaalsysteem van IDeal.

IDeal is het meest voorkomende betaalmiddel wat in Nederland gebruikt wordt, bijna alle webwinkels, online gok websites en online bingo rooms maken er gebruik van en bieden de mogelijkheid geld over te boeken met IDeal.