bingo bonusDe reden dat steeds meer mensen over de hele wereld overstappen naar online bingo heeft te maken met de bingo bonussen die spelers krijgen wanneer zij zich aanmelden bij een online bingo aanbieder of geld storten op hun bingo account. Er heerst een ware bingo bonussen oorlog tussen de vele bingo aanbieders en hierbij worden er steeds hogere bonussen uitgekeerd aan spelers. Ook proberen de tientallen aanbieders op deze manier nieuwe bingo spelers naar zich toe te trekken in de hoop dat deze zich dankzij de bingo bonus aanmelden als nieuw bingo lid. Over de hele wereld spelen miljoenen mensen bingo waar zij geen bingo bonus ontvangen omdat dit alleen bij online bingo mogelijk is. In feite lopen er dus tot op de dag van vandaag miljoenen bingo spelers rond die dief zijn van hun eigen portemonnee aangezien zij iedere dag de beste bingo bonussen mislopen. Bij sommige aanbieders van bingo online krijgen nieuwe spelers zelfs gratis speelgeld waardoor zij gratis bingo kunnen spelen en zo op een speelse wijze kennis kunnen maken met de online bingo wereld. Internet bingo is daarom ook niet te vergelijken met het gewone bingo spel om nog maar niet te spreken over de gigantische prijzen die je met online bingo kunt winnen. Wij willen je een klein beetje wegwijs maken zodat je precies weet wat bingo bonussen precies inhouden en hoeveel soort online bingo bonussen er precies zijn. Natuurlijk heeft iedere online bingo aanbieder een eigen pagina op hun bingo site staan met de meest uiteenlopende informatie over bingo bonussen en hoe je bijvoorbeeld een extra bingo bonus kunt krijgen. Omdat wij alleen iDeal bingo rooms promoten zijn er ook zogenaamde iDeal bingo bonussen. Deze bingo bonus krijg je wanneer je met iDeal geld stort op je online bingo account. Er zijn diverse iDeal bingo sites die deze extra stortingsbonus geven en deze kan soms wel oplopen tot 25%. Met iDeal bingo spelen betekent dus ook speciale iDeal bonussen ontvangen en dat is waar het voor jou als speler hoofdzakelijk om draait.

Gratis speelgeld bingo bonus

Omdat er zo veel goede iDeal bingo sites zijn is het voor de bingo aanbieders soms best moeilijk om origineel te blijven op het gebied van bingo bonussen. Toch zijn er enkele online bingo sites die een formidabele bingo bonus bedacht hebben, namelijk gratis speelgeld. Gratis geld krijgen is altijd leuk en zeker wanneer je er weinig moeite voor hoeft te doen. Bij deze bingo bonus is dit dus het geval want je hoeft jezelf alleen maar even bij de desbetreffende aanbieder van online bingo te registreren en je krijgt gratis poen. In de meeste gevallen bedraagt deze bingo bonus maar een paar euro en dat lijkt op zich weinig geld. Echter, als je gaat kijken vanaf welk bedrag je al een online bingo kaart kunt kopen dan begrijp je waarom je ook echt maar een paar euro nodig hebt om mee te spelen. Er zijn iDeal bingo sites die online bingo kaarten verkopen vanaf €0,01 cent dus met één euro kan je dus 100 bingo kaarten kopen.

Bingo welkomstbonus

Om je als nieuwe speler welkom te heten bieden vele bingo sites een welkomstbonus aan. Vaak is dit een vast percentage welke je ontvangt op je eerste storting. Maak je als nieuwe bingo speler dus je eerste storting, dan krijg je direct dubbelop plezier. Dit is leuk omdat je zo meer geld hebt om op de bingo site te spelen en zo kunt kijken of de bingo website bij jou past. Elke bingosite heeft zijn eigen welkomst bonus en we raden je aan eerst de voorwaarden goed door te lezen. Veel welkomstbonussen hebben bepaalde inzetvereisten voordat je het geld dat je hebt gewonnen met de bonus kunt opnemen.

Bingo stortingsbonus

Veel bingo spelers komen voor het moment te staan dat ze meer geld op hun online bingo account willen storten. Dit kan diverse redenen hebben maar meestal is dit het geval omdat de desbetreffende speler met duurdere bingo kaarten wil gaan spelen en dan is geld storten een vereiste. Hierbij komt de storting bingo bonus om de hoek kijken want bij alle iDeal bingo sites die wij hier promoten krijgen nieuwe spelers altijd een stortingsbonus cadeau. Deze kan oplopen tot wel €200,- euro en dit is dus tevens de allerbeste bingo bonus die je bij een online bingo site kunt krijgen. Niet alle iDeal bingo aanbieders geven dezelfde stortingsbonussen cadeau dus het is raadzaam om op deze site even een aantal verschillende online bingo rooms te bekijken om zo te bepalen waar je als speler het beste je bingo bonus kunt gaan innen. Vast staat wel dat je bij iedere online bingo site een storting bingo bonus krijgt, maar hoe hoog deze is en voor welke je uiteindelijk kiest is jouw eigen keuze.

Vrienden aanmelden bingo bonus

Online bingo is een echte vrienden aangelegenheid waarbij tientallen vrienden groepen al jaren contact met elkaar hebben door samen live online bingo te spelen bij één van de vele online bingo sites. Mocht het zo zijn dat je in je vriendengroep, kennissenkring of wellicht in je familie mensen hebt die bingo ook een erg leuk spel vinden om te spelen doe je er verstandig aan om deze via je online bingo site uit te nodigen. Dit is namelijk één van de leukste en meest aantrekkelijke bingo bonussen die je bij online bingo kunt krijgen. In ruil voor ieder nieuw bingo lid dat je aanbrengt krijg je gratis speelgeld of gratis bingo kaarten cadeau waardoor je gratis bingo kunt spelen. Daarnaast is het ook nog eens leuk om met echte bekenden online bingo te spelen en zeker als je er gratis geld voor krijgt. Deze bijzondere bingo bonus is bij iedere online bingo room te krijgen en in de meeste gevallen is er zelfs een speciale pagina voor aangemaakt. Op deze pagina kan je doormiddel van het invullen van een email adres al je vrienden en andere bekenden uitnodigen. Als je ze eenmaal uitgenodigd hebt is het hopen dat ze ook echt gaan spelen want dan kan jij namelijk gratis bingo spelen.

Wekelijkse bingo bonus

Dat er nergens zo veel bonussen worden weggegeven dan bij online bingo mag inmiddels wel duidelijk zijn. Toch willen wij je nog even attenderen op een laatste online bingo bonus en dat zijn de wekelijkse bingo bonussen. De woorden wekelijkse bingo bonus zegt misschien wel genoeg aangezien deze bingo bonussen iedere week terug keren. Deze bingo bonussen zijn altijd op vaste dagen en op vaste tijden te verkrijgen waardoor je na een tijdje te hebben gespeeld precies weet wanneer je geld moet storten om op deze online bingo bonus aanspraak te maken. Wekelijkse bingo bonussen zijn vaak erg voordelig voor de speler aangezien deze grote bonus percentages bevatten