Wat is er nou leuker dan gratis bingo spelen? Nou ja, er zijn vast nog wel leukere dingen te bedenken maar dat mag de pret van gratis bingo spelen zeker niet drukken. Gratis bingo spelen lijkt misschien niet mogelijk maar niets is minder waar. Er zijn namelijk online bingo aanbieders waarbij dit wel mogelijk is alleen je moet ze goed zoeken. Bij veel kansspelletjes die je online kunt spelen zoals casino spellen, online poker, online krasloten en andere leuke spelletjes is het in de meeste gevallen mogelijk om deze gratis uit te proberen of gratis te spelen. In de meeste gevallen volstaat een registratie bij deze aanbieders en wanneer je als speler jezelf eenmaal geregistreerd hebt kan je in de meeste gevallen direct alle spelletjes gratis spelen. Bij online bingo ligt dit een stuk ingewikkelder omdat je online bingo niet in je eentje kunt spelen. Bij online bingo speel je namelijk altijd in een bingoroom en hier spelen nog veel meer mensen in.

Gratis bingo spelen is op die manier dus niet mogelijk maar er schijnt licht aan het eind van de tunnel voor fanatieke bingo spelers want de online bingo rooms hebben toch een manier gevonden om nieuwe spelers gratis bingo te laten spelen. Bij de meeste online bingo aanbieders die wij hier promoten krijgen nieuwe spelers nadat zij zich hebben geregistreerd gratis speelgeld zodat zij gratis bingo kunnen spelen. Dit gratis bingo speeltegoed krijgen bingo spelers die zich voor de eerste maal hebben geregistreerd. Bij de meeste online bingo aanbieders krijgen nieuwe geregistreerde spelers een gratis bingo bonus van €2,- of € 3,- euro. Dit gratis geld stelt nieuwe bingo leden in staat om het online bingo te ontdekken of te leren hoe online bingo precies werkt. Dit gratis bingo geld lijkt erg weinig omdat het maar een paar euro zijn maar dit lijkt maar zo. Als je jezelf realiseert dat een online bingokaart al aangekocht kan worden vanaf 1 euro cent is die paar euro al best veel geld want dit betekent dat je 200 of 300 gratis bingo kaarten kan kopen, wat natuurlijk afhangt van de hoeveelheid gratis bingo geld dat je krijgt van de desbetreffende online bingo aanbieder. Voor de bingo speler is het wel goed om te weten dat er bij gratis bingo geld speciale voorwaarden van kracht zijn. Deze voorwaarden stellen niet zo heel erg veel voor maar omdat het gratis bingo geld betreft willen de aanbieders zo veel mogelijk “klaplopers” weren. Hiermee bedoelen we online bingo spelers die wel de gratis bingo bonus innen maar deze dan vervolgens direct laten uitbetalen.

Voorheen was dit namelijk gewoon mogelijk bij de meeste online bingo aanbieders maar gelukkig hebben zij hier in de loop van de jaren van geleerd. Op zich is er niet zo heel veel veranderd maar met name aan de uitbetaling mogelijkheid zijn strenge voorwaarden verbonden die je als online bingo speler moet naleven voordat je dit gratis bingo geld kunt laten uitkeren. De kans bestaat namelijk dat je met gratis bingo spelen een grote prijs wint. Deze prijzen kunnen soms duizenden euro’s bevatten en bij een bingo jackpot gaan er tientallen duizenden euro’s naar de winnaar. Om eventuele winsten die je met gratis bingo spelen hebt gewonnen uit te laten keren hebben de aanbieders als vaste voorwaarde gesteld dat de speler in ieder geval één storting gemaakt moet hebben van €25,- euro. Hiermee hebben de online bingo aanbieders hun risico’s volledig afgedekt en kan jij gewoon je prijs laten uitbetalen. De ervaring leert ons dat niet alle mensen echt bingo willen spelen maar alleen het gratis bingo geld op willen strijken. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn en dit gaat bovendien ten koste van de serieuze bingo spelers. Het gratis speelgeld dat spelers bij onze online bingo sites voor een aanmelding is niet de enige manier hoe je gratis bingo kunt spelen. Er zijn namelijk nog veel meer wegen die naar Rome leiden en een andere weg om online bingo gratis te spelen is doormiddel van het aanmelden van vrienden.

Online bingo sites hebben namelijk allemaal een speciale pagina in het leven geroepen waarop geregistreerde spelers hun vrienden, familie en kennissen of andere mensen uit hun omgeving kunnen uitnodigen om ook online bingo te komen spelen. Voor iedere speler die je aanmeld en die ook daadwerkelijk bij één van de bingo sites gaat spelen krijg je namelijk gratis bingo kaarten. Met deze gratis bingo kaarten kan je dus ook gratis bingo spelen en dat is toch je ultieme doel. Bingo spelen zonder te betalen is natuurlijk de meest leuke manier om van het online bingo spel te genieten. Hoeveel gratis bingo kaarten je krijgt per aangebrachte speler is verschillend omdat niet iedere online bingo site dezelfde voorwaarden heeft. Er zijn zelfs bingo sites waarbij je helemaal geen gratis bingo kaarten krijgt maar gratis speelgeld. In principe blijft dit hetzelfde omdat je met gratis speelgeld ook bingo kaarten kunt kopen en dat kost je uiteindelijk ook niets. Dit zijn de meest gebruikte methodes om gratis bingo te kunnen spelen maar we hebben nog één laatste tip voor je die betrekking heeft op het gratis spelen van bingo. Alle online bingo sites houden zeer regelmatig speciale bingo bonus acties. Dit kunnen prijsvragen zijn of een loting tussen spelers en vaak staat hier ook een leuke prijs tegenover in de vorm van gratis bingo kaarten. Het zou dus zomaar kunnen dat tijdens een bingo bonus actie jouw naam uitgeloot wordt waardoor je in de prijzen valt. Er zijn ook zogenaamde happy hour bingo uren waarbij je extra bingo kaarten cadeau krijgt wanneer je een minimale storting maakt. Deze minimale storting hangt eveneens af bij welke online bingo site je speelt. Dit gratis geld kan aardig oplopen want deze bedragen liggen tussen de tien en honderd euro en daar kan je heel wat gratis bingo kaarten voor kopen. Nu weet je in ieder geval hoe je bingo gratis kunt spelen en natuurlijk hopen ook wij dat jij die gigantische bingo jackpot gaat winnen. Of je nu gratis bingo gaat spelen of niet, feit blijft dat online bingo een fantastisch gezelschapsspel is om te spelen.