Nieuw Nederlands online bingo portaal in voorbereiding

November 28, 2008

Uit betrouwbare bron heeft de redactie van IDeal Bingo vernomen dat er momenteel een volledig nieuwe online bingo site in de maak is. Deze website is helemaal in het Nederlands en alleen gericht op de Nederlandse markt en Nederlandse spelers.

De website is al maanden in aanbouw en de afgelopen maanden is er uitvoerig gestest met de toestroom van enkele spelers. Tot op heden zijn de ontwikkeling, de voorbereidingen en testfase met een goed gevolg afgelegd en de nieuwe Nederlandse uitbater verwacht binnen enkele dagen, misschien enkele weken online te zijn met het nieuwe online bingo portaal.

De informatie die wij hebben ontvangen geeft te kennen dat je niet rechtstreeks geld kunt overboeken naar deze bingo website met IDeal, maar dat je gebruik kunt maken van moneybookers om geld over te boeken naar je speelrekening.

De welkom bonus voor nieuwe spelers is in de testfase op 50 euro gesteld en bedraagt 100% op de eerste storting. Nog niet bekend is het feit of deze bonus zal worden verhoogd of dat er gekozen zal worden voor dezelfde bonus in de test fase.