Bij meerdere online bingo sites spelen

June 10, 2010

Waarom spelen mensen meestal maar bij één online bingo site? Dat is een vraag waarop wij ook niet zo snel een antwoord klaar hadden en natuurlijk zijn er diverse redenen te bedenken waarom dit het geval is. De redactie van iDeal Bingo gaat komende tijd een onderzoek houden of spelers überhaupt altijd bij één en dezelfde online bingo aanbieder gaan spelen of dat zij ook weleens tussen de verschillende bingo sites wisselen. De redactie van iDeal Bingo is van mening dat er van beide kanten iets te zeggen valt en zoals bekend is zit aan ieder voordeel ook een nadeel. Natuurlijk is het fijn om alle bingo zaken onder één en dezelfde online bingo site te houden maar de kans bestaat ook dat je hierdoor leuke bingo bonussen van andere online bingo sites mis loopt.

Logischer wijs zou je als fanatieke deelnemer van online bingo juist alle voordeeltjes moeten pikken en de online bingo bonus maakt daar zeker deel van uit. Er kleeft nog een groot voordeel aan het spelen bij meerdere online bingo sites want gezien het feit dat je bij bijna alle online bingorooms een gratis bingo bonus krijgt heb je dat geld al in de pocket. Met dit gratis geld bepaal je zelf wat je met het geld gaat doen en in welke online bingo room je online bingo gaat spelen.

Het word natuurlijk een ander verhaal wanneer je over gaat tot het storten van geld want als je bij iedere bingo site geld op je spelers account stort kunnen wij ons voorstellen dat je het overzicht een beetje gaat verliezen en daarom raden wij je aan om een klein logboek bij te houden zodat je precies weet hoeveel geld je op je online bingo accounts hebt staan. Toch haal je als bingo speler het meeste voordeel door jezelf bij meerdere online bingo sites te registreren en te spelen. Daarnaast is het ook echt een aanrader wanneer je van afwisseling houdt want altijd bij dezelfde bingo site gaan spelen kan uiteraard ook op een sleur uit draaien. Het meest belangrijke van alles is toch dat je plezier blijft houden in het bingo spel en dat je van elke bingo ronde volop geniet.