Bingo wint “Bingo site van het jaar 2009” predikaat

December 14, 2008

Hard werk wordt gelukkig in deze wereld beloond. Een onhankelijke organisatie welke ieder jaar predikaten uitdeelt aan bingo, poker en casino websites, heeft dit jaar IDeal bingo verkozen tot bingo website van het jaar 2009. Door deze toekenning mogen wij heel 2009 het zegel “Bingo site van het jaar 2009” dragen.

De redactie van IDeal Bingo is bijzonder trots op deze erkenning en dit predikaat geeft onze bezoekers nog meer zekerheid en vertrouwen. Ook de redactie heeft van de eigenaar een pluim en een aantrekkelijke bonus ontvangen. IDeal bingo investeerd veel tijd en aandacht aan het uitzoeken van de beste en meest betouwbare online bingo websites waar je geld kunt overboeken met IDeal.

Gelukkig zijn onze inspanningen gewaardeerd en dit niet alleen door externe organisaties de onze informatie beoordelen, maar ook ontvangen we regelmatig positieve en leuke reactie’s van onze gewaardeerde bezoekers. De redactie zal haar zoektocht en werk voortzetten om de Nederlandse bingo spelers te blijven voorzien van hoogwaardige informatie, de leukste bingo sites en het laatste nieuws.