Nieuwe Bingo site met IDeal in maak

December 17, 2008

Uit betrouwbare bron heeft de redactie mogen vernemen dat er een tweede volledig Nederlandse bingo website in ontwikkeling is welke zich volledig richt op Nederland en de mogelijkheid biedt om geld over te boeken naar je speelrekening met IDeal.

Op dit moment mogen we nog geen details prijsgeven, maar wat we alvast kunnen melden is dat deze online bingo website begin 2009 groots zal worden geintroduceerd en aan het Nederlandse publiek zal worden getoond. De bingo website is op een Nederlandse domeinnaam en zal hoofdzakelijk toegangkelijk zijn voor Nederlandse spelers.

De organsatie die hierachter zit is een van de meest ervaren organisaties ter wereld met betrekking tot online bingo en heeft momenteel een van de grootste netwerken van de wereld. Op dit moment hebben zij al een bingo website die toegangkelijk is voor Nederlandse spelers, maar doordat dit netwerk niet speciaal gericht is op Nederlandse spelers die willen betalen met IDeal komen er een aantal aanpassingen en een specifiek Nederlandse bingo site.

De redactie zal je op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent deze bingo website en mocht je in de tussentijd een bingo website hebben ontdekt welke spelers accepteerd uit Nederland en de mogelijkheid biedt om geld te storten met IDeal, dan vernemen we dit graag van je en kan deze worden toegeveoegd aan het assortiment.