Nieuw online bingo netwerk in de maak

July 14, 2009

De populariteit van online bingo lijkt niet te stuiten. Zo komen er steeds meer online bingo websites bij en ondergaan de al bestaande een ware metamorfose zodat zij nog aantrekkelijker worden voor nieuwe en oude bezoekers. Steeds meer aanbieders begeven zich op de markt van online bingo en nieuwe samenwerkingsverbanden worden gesloten.

Volgens de laatste berichten is er een nieuw online bingo netwerk in de maak. Ditmaal zouden het Parlay Entertainment en Entraction Holding AB zijn die de handen ineenslaan en met een nieuw netwerk Europa willen gaan veroveren.

Het nieuwe online bingo netwerk zal zijn basis krijgen in Malta en zal worden gerund door Entraction. De twee bedrijven zullen gaan samenwerking in de ontwikkeling van nieuwe spellen, internet en televisie software en een aantal andere zaken.

De samenwerking is niet alleen gunstig voor beide bedrijven om de krachten en expertise te bundelen. Dankzij de enorme groei van de online bingo markt wordt de concurrentie steeds heviger. Zo zag Parlay de inkomsten al met 53 procent zakken. Door samen te werken hopen veel aanbieders de concurrentie de baas te kunnen zodat er nog wel kan worden verdiend aan de groeiende populariteit van online bingo.

Als alles volgens plan verloopt zal het nieuwe netwerk binnen korte tijd worden gelanceerd en heeft de online bingo markt er weer en sterke en aantrekkelijke aanbieder bij.