6 tips van de experts om Bingo te winnen

August 5, 2018

6 tips van de experts om Bingo te winnenTerwijl het natuurlijk strikt genomen een kansspel is, kun je altijd je kansen op winst vergroten. Je kunt geen invloed uitoefenen op de getallen die getrokken worden, dus je kunt niet veel doen om je kansen te vergroten. Maar omdat het een simpel spel is, hebben we 6 simpele tips voor je.

  1. Zorg dat je vroeg aanwezig bent

Dit is een vrij simpele vuistregel. Professionele atleten zorgen er ook altijd voor dat ze vroeg bij een wedstrijd aanwezig zijn en het principe is hier hetzelfde. Een voorbereid mens telt voor 2. Dus als je al klaarzit voordat het eerste getal omgeroepen wordt, dan heb je genoeg tijd om de beste kaarten uit te zoeken, een schietgebedje te doen of je gewoon voor te bereiden.

  1. Getallen tellen

Als je een wiskundeknobbel hebt, dan kun je de kansen van je winst berekenen naar aanleiding van de ballen die vallen. Afhankelijk van hoeveel ballen er in het spel getrokken worden, zou er een bepaalde manier moeten zijn waarop ze vallen. Hierop kun je een hele hoop wiskundige theorieën loslaten.

Normaal gesproken vallen er echter een evenredig aantal lage en hoge nummers en even en oneven getallen. Hoe langer je in het spel zit, hoe hoger je kans dus dat jouw nummers getrokken worden. Als je een hoger budget hebt, kun je daarom beter meerdere spellen spelen dan een heleboel kaarten aanschaffen voor hetzelfde spel.

  1. De Tippett theorie

De Britse statisticus L.H.C Tippett (toepasselijke naam; tip ´et) heeft een complexe theorie bedacht over willekeurigheid die niet geheel bewezen is. Je kunt het echter altijd een keer uitproberen. Volgens zijn theorie is het zo dat hoe meer getallen getrokken worden, hoe dichter deze bij de mediaan zitten. Als er bijvoorbeeld 99 ballen in een spel zijn en er worden niet veel ballen getrokken, dan kun je het beste getallen dicht bij de 1 en 99 kiezen. Worden er wel veel ballen getrokken, dan kun je het beste gokken op getallen dicht bij de mediaan, 45.

  1. Speel met zoveel kaarten als mogelijk

Je moet wel je kwaliteiten kennen om deze tip te laten slagen. Als je dit uitprobeert op een fysieke locatie, dan moet je goed overzicht kunnen houden. Alle gevallen nummers moet je namelijk zelf aankruisen. In een online casino moet je rekening houden met de winst. Als je alle kaarten koopt, dan win je namelijk geheid, maar je kan dan nooit meer geld winnen dan je geinvesteerd hebt. Daarnaast moet je er ook op letten dat de getallen op de door jou gekochte kaarten niet te identiek zijn. Anders kan het zijn dat je net de boot misloopt.

  1. Begrijp spelgrootte

Een vaak gehoorde gedachte is dat je met minder spelers meer kans maakt op winst. Dit is natuurlijk statistisch gezien wel waar, maar misschien niet de beste methode om te winnen. Kleinere spellen genereren namelijk ook een kleinere winst. Ze zijn echter wel goed om te oefenen. Het is dus aan jou.

  1. Behaal voordeel van ervaren spelers

Leer van ervaren spelers. Praat met ze, vraag om advies en wissel tactieken uit. Je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden. En meer mensen weten altijd meer dan 1. Daarnaast is het ook gezellig om te kletsen, vooral als het over een gezamenlijke interesse gaat.